• IntervallFlex

  Er du klar for å ta i? Vi kombinerer intervalltrening med krevende bevegelighetstrening, kondisjon, styrke, eksplosivitet og bevegelighet på én gang. Instruktøren og stemningen i gruppen bidrar til at du holder koken!
  Første del av timen består av et intervallprogram. Her er det bare å gi jernet. Når vi alle er gjennomvarme setter vi i gang med en dynamisk flyt av bevegelser der du får strukket godt ut i muskler og ledd.
  IntervallFlex er en tøff og funksjonell trening for hele kroppen.
  Gjør deg klar for en skikkelig svettefest!
 • Jympa -allsidig trening

  Jympa passer for deg som liker å trene til musikk. En alt-i-ett-time der vi trener styrke, spenst, kondisjon og bevegelighet. Vi følger musikken og gjør bevegelser som matcher: energisk, kraftfullt og eksplosivt eller mykt og harmonisk. Instruktøren inspirerer og motiverer – og den gode stemningen i gruppen hjelper deg å holde koken helt til mål. Jympa Basis er uten hopp og bygger deg opp skånsomt, men effektivt. Her trener du ut fra egne forutsetninger. Jympa Middels passer for deg som allerede har litt treningserfaring. Vi gjør bevegelser vi er skapt for, som å strekke, rotere, ta sats, løpe og hoppe.
 • Step - nytt tilbud på tirsdager

  I Step gjør vi ulike kombinasjoner av trinn og bruker en stepkasse for ekstra treningseffekt. Steg for steg setter vi sammen kombinasjonene, og på slutten av timen danser du deg gjennom hele koreografien.Step passer deg som liker å bli revet med av musikken. Av og til kommer det hopp og rotasjoner som gir en ekstra utfordring. Her får du god treningseffekt, både når det gjelder kondisjon og koordinasjon.
  Vi satser på høy puls og feststemning!
 • Vi ønsker velkommen til en spennende høst med mye nytt på timeplanen

  Denne høsten finner du oss på Kruseløkka. Alle våre treningstimer på Kruseløkka. Vi tilbyr to treningstimer hver dag fra mandag t.o.m. torsdag samt en time på lørdag (fra september).
  Timeplanen blir som følger: Mandag kl. 19.00 Basis med Hilde, kl. 20.00 Middels med Bente. Tirsdag kl. 19.00  Middels med Maria, kl. 20.00 Step Explode med Erica. Onsdag kl. 17.00 Basis med Beate W., kl. 18.00 IntervallFlex med Kristin. Torsdag kl. 19.00 Middels med Jeanette, kl. 20.00 Yoga med Beate N. Til yoga bør du ta med deg egen yogamatte og et pledd eller håndkle til å sitte på.

  Vi ønsker alle nye og etablerte Friskiser velkommen til en ny og spennende høst med nye treningsformer og nye programmer. Vi gleder oss!
 • Yoga - nytt tilbud på torsdager

  Bevegelighet, utholdende styrke, balanse og pust. Her trener du flere egenskaper på én gang. Timen er er rolig, men fysisk. Meditativ, men energisk. Vi gjør forskjellige yogaøvelser, asanas, som til sammen gir funksjonell trening og et harmonisk sinn.Yoga stiller ingen krav. Her er det du og kroppen din som bestemmer. Passer deg som er vant til yoga og deg som er helt ny.

Kruseløkka Ungdomsskole

20 aug 19:00 - 20:00 Basis
20 aug 20:00 - 21:00 Middels

Til timeplanen dag for dag
Anteo utvecklas av Defendo Sverige AB, 2007-2018 #93